top of page

         Gas Technisch

 

 

I

Zandvliet Installatie Techniek, uw Landelijk Erkend Gas Technisch Techniek Nederland Installateur ontwerpt, levert, monteert en indien nodig, repareert uw gasleidingen en gastechnische installatie en voert op verantwoorde wijze het onderhoud en de controle uit op uw gastechnische installatie of het nu een "kleine" installatie betreft in een eensgezinswoning of een grote collectieve installatie in bv een complex met diverse woningen. 

Wij zijn op de hoogte van de laatste voorschriften en eisen en zorgen ervoor dat uw installatie veilig en betrouwbaar is.

Indien gewenst maken wij een risico analyse en geven wij een advies af ter verbetering van uw gastechnische installatie.

 

Wij kunnen op verzoek uw gasleiding digitaal afpersen om op deze manier te controleren of er geen

lekkages in uw installatie zitten. D.m.v. onze digitale "sniffer" kunnen we in zichtbare leidingen de evt.

lekkage snel vinden.

 

Wij leveren en monteren indien gewenst en waar nodig nog steeds traditionele installaties van koper in combinatie van soldeer, klem of persfittingen.

Indien wenselijk als bv leidingen worden weggewerkt in vloeren en of kruipruimtes kiezen wij voor kunstof gasleidingen in combinatie met pers of schuifhuls fittingen.

 

Wij leveren en monteren installaties opgebouwd met Gastec gekeurde A-kwaliteits materialen welke geheel voldoen aan de gestelde eisen van deze tijd. Iedere nieuwe installatie gaat begeleid van een persrapport.

 

bottom of page