top of page

Waarom juist een Techniek Nederland erkend installatiebedrijf kiezen!

 

U wilt een nieuwe badkamer, de verwarmingsketel laten inspecteren, een water of gasleiding laten aanleggen, dan heeft u een installateur nodig. Maar welke?

Er zijn nogal wat ondernemers die zich zelf "installatiebedrijf" noemen. Maar u wilt niet zomaar een installateur, u wilt een vakman.

Als veiligheid, kwaliteit, ontwerp, comfort en garantie belangrijk zijn dan kiest men voor een erkend gas, water en CV technisch installatiebedrijf, lid van Techniek Nederland en erkend InstallQ Installateur.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zandvliet Installatie Techniek, uw loodgieter te Zoetermeer en Den Haag is dan uw bewuste keuze, dan heeft u de zekerheid dat uw Techniek Nederland installateur zijn vak beheerst en goed werk levert!

 

Veiligheid van installaties in woningen is meer dan ooit onderwerp van gesprek, staat u er wel eens bij stil of uw gastechnische installatie goed functioneerd, er legionella besmetting kan optreden in uw drinkwaterleiding, uw cv ketel onder onveilige omstandigheden functioneerd en zelfs zou kunnen ontploffen.

Dit zijn nu typisch de werkzaamheden om Zandvliet Installatie Techniek in de armen te nemen. Uw Techniek Nederland en InstallQ erkende Comfort installateur, zeker als gas, water en centrale verwarming in het geding zijn is risico's nemen onnodig en onverstandig.

 

Zandvliet Installatie Techniek doet er alles aan om het vakmanschap van zijn medewerkers d.m.v. scholingen en trainingen continu op een zeer hoog niveau te houden, daardoor blijven wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technologiën. Al onze medewerkers zijn gediplomeerd en beschikken over het VCA veiligheids diploma.

Al jaren lang staat ons bedrijf bekend om zijn zeer hoge kwaliteit van werken, de nette oplevering en niet ten minste de zeer prettige en informatieve omgang met onze opdrachtgevers.

Dit maakt Zandvliet Installatie Techniek tot een gewilde en betrouwbare partner in de regio Haaglanden!

 

Techniek Nederland, de zekerheid van goed werk;

Uw Uneto-VNI installateur levert goed werk, dat is zeker. Maar het kan voor-komen dat u en uw installateur

van mening verschillen over de kwaliteit van de werkzaamheden.

De Consumentenbond, Vereniging Eigen Huis en de Techniek Nederland hebben samen de consumenten voorwaarden opgesteld die u bij een geschil de zekerheid bieden door een onafhankelijke uitspraak door de geschillen-commissie. En mocht de installateur onverhoopt deze uitspraak niet nakomen dan doet Techniek Nederland dat voor hem.

 

 

 

 

 

Erkend Installateur

Klik op onderstaande afbeelding voor de leverings voorwaarden!

 Consumenten Voorwaarden                                      Bedrijfs Voorwaarden

bottom of page