top of page

         Riolerings Techniek

 

 

Zandvliet Installatie Techniek, uw Landelijk Erkend Techniek Nederland Installateur ontwerpt, levert, monteert en indien nodig, repareert uw riool  en uw riolerings installatie en voert op verantwoorde wijze het onderhoud en de controle uit op uw riooltechnische installatie of het nu een "kleine" installatie betreft in een eensgezinswoning of een grote collectieve installatie in bv een complex met diverse woningen.

Wij zijn op de hoogte van de laatste eisen en zorgen ervoor dat uw installatie veilig en betrouwbaar is.

Indien gewenst maken wij een risico analyse en geven wij een advies af ter verbetering van uw riool- technische installatie.

 

Loopt uw riool slecht door of is deze verstopt, wij beschikken over de apparatuur om uw riolering te

ontstoppen.

 

Wij leveren en monteren indien gewenst en waar nodig nog steeds traditionele installaties van pvc in combinatie met lijm en of rubberring verbindingen.

Wij beschikken over de mogelijkheid installaties te maken van PE welke aan elkaar gevulcaniseerd kunnen worden en beter bestand zijn tegen hogere temperaturen en bepaalde vormen van chemische vervuiling, tevens leveren wij installaties van ijzer c.q. indien vereist.

Aansluitingen op koper, lood en gietijzer behoort ook tot de mogelijkheden, 

Wij hebben nog de kennis en vaardigheid in huis om een traditionele verbinding in een loden leiding te maken c.q. deze te repareren indien nodig!

 

Wij leveren en monteren installaties opgebouwd met gekeurde A-kwaliteits materialen welke geheel voldoen aan de gestelde eisen van deze tijd. 

 

 

bottom of page