top of page

         Sanitair

 

 

De keuze voor sanitair voor een badkamer, toilet etc heeft bijna altijd te maken met de persoonlijke

smaak van de opdrachtgever.

Wij begeleiden en adviseren u in de keuze van het juiste sanitair, waarbij wij rekening houden met uw

persoonlijke wensen, wij zorgen voor het hoogst mogelijke comfort zonder het aspect duurzaamheid

uit het oog te verliezen.

Door onze vak en materiaal kennis welke altijd op een zo hoog mogelijk niveau wordt gehouden leveren en monteren wij uw sanitair van gerenomeerde A-merken waardoor uw badkamer etc. echt voorzien

wordt met uw persoonlijke "touch", gewoon geheel op maat aan uw specifieke wensen en eisen.

 

In onze regio beschikken onze leveranciers over toonzalen waar u in alle rust en ongedwongen een keuze kunt maken uit het mooiste sanitair en bijpassende wand en vloertegels. Wij maken graag een afspraak voor u zodat de toonzaalmedewerker alle aandacht voor u heeft.

 

Er is zoveel mogelijk dat er voor ieder budget wel een mogelijkheid bestaat om een mooie en aparte badkamer etc. te realiseren.

 

Door onze jarenlange samenwerking met onze gerenomeerde en erkende collega bedrijven zoals de tegelzetter, de stucadoor, en de electriciën kan Zandvliet Installatie Techniek, uw Techniek Nederland Erkende Installateur de (ver)bouw cq renovatie van uw badkamer, toilet, keuken etc van de begin tot de eindfase begeleiden en uitvoeren, dit neemt u een hoop werk uithanden en biedt u volop zekerheid dat hierdoor de werkzaamheden tot een uitmuntend eindreslutaat zullen leiden en mocht er ooit na jaren een defect optreden, door de keuze van onze professionele A-merken zijn zogenaamde "spare parts" nog vele jaren na de aanschaf te verkrijgen zodat ook bv.een al wat oudere kraan gerepareerd kan worden.

 

Kijkt u ook eens onder de tab  "Comfort Installateur" en lees daar dat wij een Gecertificeerde Comfort Installateur zijn, behorend tot de eerste geselecteerd groep Installateurs in Nederland zo weet u zeker dat u een badkamer, toilet etc. op maat krijgt met oog op de toekomst en voor jarenlang plezier!

 

 

bottom of page