top of page

         Water Technisch

 

 

Zandvliet Installatie Techniek, uw Landelijk Erkend Watertechnisch Techniek Nederland Installateur ontwerpt, levert, monteert en indien nodig, repareert uw waterleidingen en watertechnische installatie en voert op verantwoorde wijze het onderhoud en de controle uit op uw watertechnische installatie of het nu een "kleine" installatie betreft in een eensgezinswoning of een grote collectieve installatie in bv een complex met diverse woningen.

Wij zijn op de hoogte van de laatste eisen en zorgen ervoor dat uw installatie veilig en betrouwbaar is.

Indien gewenst maken wij een risico analyse en geven wij een advies af ter verbetering van uw watertechnische installatie.

Wij leveren, monteren en inspecteren jaarlijks de vereiste keerkleppen in uw collectieve installatie.

 

In tegenstelling tot niet erkende bedrijven heeft u bij ons de mogelijkheid om na bijvoorbeeld een lekkage van de waterleiding in de kruipruimte welke na verloop van tijd wordt opgemerkt door een verhoogde afrekening van het waterleidingsbedrijf na reparatie van deze door Zandvliet Installatie Techniek onze factuur bij Dunea in te dienen met het verzoek tot herberekening van het verbruik.

Bij grotere afwijkingen kan bv Dunea dan besluiten tot aanpasing van de factuur.

 

Wij leveren en monteren indien gewenst en waar nodig nog steeds traditionele installaties van koper in combinatie van soldeer, klem of persfittingen.

Indien wenselijk als b.v. leidingen worden weggewerkt in vloeren en of wanden kiezen wij voor kunstof waterleidingen in combinatie met pers of schuifhuls fittingen.

 

Wij leveren en monteren installaties opgebouwd met  KIWA gekeurde A-kwaliteits materialen welke geheel voldoen aan de gestelde eisen van deze tijd. Iedere nieuwe installatie gaat begeleid van een persrapport.

 

bottom of page